zondag 21 maart 2010

H&M order

Ik heb vrijdag bij de h&m wat dingen besteld, ik hoop dat het niet tegenvalt! Al mag ik niet alles houden van mezelf, haha.  Her zwarte jurkje is nu maar 5euro, ik vind hem wel schattig met die pofmouwtjes, en hij is handig als onderjurkje ofzo. De jeans heb ik uit de sale voor 20euro, ik hoop dat hij mooi zit, ik kan wel een nieuwe broek gebruiken namelijk. Het witte blousje met bloemetjes is van The Garden Collection, ik vond hem meteen als super leuk! Hij is maar 10euro, ik hoop dat hij leuk zit. Lijkt me zo leuk voor in de zomer op een spijkershortje en slippertjes! Het andere witte blousje heb ik weer uit mijn bestelling gehaald, haha. Het bruine leren jasje is ook van The Garden Collection, net als de nude blazer, toen ik die twee zag wist ik meteen dat ik hem wilde bestellen! En nu krijg je 10euro korting op alle jassen en blazers, dus zijn ze allebei van 30 naar 20 euro! Ik denk dat ik 1 van de 2 jasjes houd. Ben erg benieuwd! De ringen heb ik uit de sale voor een paar euro, vond de kleurtjes van de onderste ring zo mooi net als de koraal rode oorbellen! En de bloemetjes oorbellen lijken me ook erg schattig! 

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kleren, maar dat bruine jasje is niet van leer maar het is een linnen jasje! Ik vind dat blousje zo schattig :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankje voor je reactie! ja ik zie het nu net op de site dat hij van linnen is, eerder stond er wel bij dat het van leer was dacht ik. Maar ik hoopte al dat hij niet van leer zou zijn aangezien je het dan niet kan wassen :p en aangezien hij er niet uitziet alsof hij van leer is.. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt super leuke dingen besteld! Ik krijg er nog meer zin in de zomer van <3

    BeantwoordenVerwijderen